Lapina, Zorg voor Konijnen
Home
Het konijn
Adoptievoorwaarden
Adoptiekonijnen
Bach Bloesems
Vakantie-opvang
Sponsors
Contact
Contact

Stichting Konijnenopvang Lapina

Telnr.: 06-57031497, beter is een e-mail te sturen.

E-mail: konijnenopvanglapina@gmail.com

!!! De opvang bezoeken kan enkel op afspraak. Telefonisch is Stg. Konijnenopvang Lapina slecht bereikbaar ivm werk, koppeling van konijnen of de verzorging van konijnen. Voorkeur voor contact is dan ook per e-mail.
Op zondag zijn we gesloten. 

!!! Stg. Konijnenopvang Lapina heeft slechts een enkele vrijwilliger. Naast het opvangwerk, heb ik een fulltime baan. Het kan daarom zijn dat uw e-mail niet direct wordt beantwoord. Uiteraard streef ik er naar om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Duurt het te lang, neem dan even telefonisch contact op. Het kan ook zijn dat er een storing is in de mailwisseling waardoor de mail niet bezorgd wordt

!!! Bij interesse in konijntjes, vergeet dan niet om gelijk een foto van het verblijf mee te sturen. Zie ook onze adoptievoorwaarden.

!!!
In verband met de beperkte opvangcapaciteit, hebben wij de beslissing moeten nemen enkel konijnen die via de dierenambulance of de dierenarts komen op te vangen. Wij nemen dus geen konijnen voor afstand aan. Wij verwijzen hiervoor naar www.konijnenbelangen.nl waar een overzicht van opvangen in Nederland en Belgie te vinden is.

Per 01-12-2019 stoppen wij met het opvangen van konijnen. De konijnen die alsdan in onze opvang verblijven, zullen we nog -voor zover mogelijk- herplaatsen. 
Onze opgedane kennis en ervaring zullen we niet zomaar verloren laten gaan hoor. Er zijn al nieuwe plannen -die waren er eigenlijk al voordat Stg. Konijnenopvang Lapina er was- die we hopelijk mogen gaan realiseren.


AVG:

Hieronder vindt u onze privacyverklaring.

- Wij verwerken uw persoonsgegevens, omdat u een konijn of meerdere konijnen van ons hebt geadopteerd. 
- Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
   naam, adres en woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres
- Naam, adres en woonplaats, alsmede het telefoonnummer, worden door u schriftelijk vastgelegd op het adoptieformulier. Deze gegevens worden door ons niet gedigitaliseerd. Het e-mailadres wordt automatisch opgenomen in onze mailbox. 
- Wij verstrekken uw persoonsgegevens -zonder uw toestemming- niet aan derden.
- Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel om contact met u op te nemen, conform de adoptievoorwaarden.
- U hebt altijd het recht uw gegevens bij ons te komen inzien, te corrigeren of te laten verwijderen. Het laatste is pas - mogelijk na 7 jaar of zoveel eerder als het opvangkonijntje blijkt te zijn overleden.
- Na 7 jaar zullen wij uw gegevens verwijderen.
- Op onze website houden wij geen bezoekersgegevens bij.
- Bij een schending van uw privacy heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Nationale Toezichthouder: Autoriteit Persoonsgegevens

Stg. Konijnenopvang Lapina is een volledig vrijwillig particulier initiatief en ontvangt géén subsidie voor het werk dat zij doet. Donaties zijn dan ook zeer welkom op rekno. NL58 RABO 0133,884,910 t.n.v. Stg. Konijnenopvang Lapina te Andel